Cicle superior hem tingut l’oportunitat de descobrir la feina d’un arqueòleg de ben a prop. En Miquel, el fill de la Marisol (tutora de 6è) i estudiant d’arqueologia, ens ha fet una xerrada molt interessant sobre aquesta professió. La sessió va començar a la classe de 5è, on es vam reunir tot l’alumnat de cicle superior. Allà vam fer un joc molt divertit que consistia en fer de detectius. En definitiva, ser arqueòleg és ser un detectiu del temps.
Més tard, van anar a la biblioteca on va mostrar fotografies relacionades amb l’arqueologia. També vam tenir l’ocasió de veure de ben a prop i tocar material arqueològic, com ara: els estris que utilitzen els arqueòlegs quan estan treballant en un jaciment i restes arqueològiques molt variades( diferents tipus de pedres, óssos d’animals, restes d’una àmfora romana…).
Amb questa visita hem pogut aprendre moltes coses noves que ens serviran de molt per a les nostres properes sortides al Museu Arqueològic i al MUHBA. Gràcies Miquel!