Ja podeu veure el documental, Tàndem, art a l’escola,  dirigit per Daniel Lacasa. Aquest documental ens mostra l’experiència educativa del projecte Tàndem entre l’Escola Miquel Bleach i el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Una iniciativa que ha permès enriquir l’experiència educativa a través de l’art i el patrimoni.

Des de l’any 2013, el Museu Nacional d’Art i l’escola Miquel Bleach hem treballat conjuntament en el projecte tàndem que permet enriquir l’experiència educativa, la qualitat dels aprenentatges i la millora dels resultat acadèmics a través de l’art i del patrimoni.

Per a la nostra escola ha estat una transformació, un canvi de metodologia basada en el treball per projectes on l’art i el patrimoni artístic han estat l’eix principal de l’aprenentatge.

Aquest pocés de transformació que ha seguit l’escola durant aquests darrers anys ha rebut el reconeixement públic amb l’atorgament del Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2015.

Esperem que us agradi i us emocioni tant com a nosaltres.