Aquesta setmana passada a l’escola hem celebrat la festa de “Moments en família”. Ha estat un dia molt especial ja que hem pogut explicar als nostres familiars tot el que hem realitzat des de l’inici de curs fins ara en el projecte d’aquest curs, l’Univers. Després de compartir tota la nostra investigació i les nostres creació amb ells, hem dedicat una estona a crear els planetes de les nostres galàxies.

Aquest moment ha estat molt emocionant i divertit ja que hem pogut compartir amb els nostres familiars, amics, amigues, mestres…les nostres idees per crear conjuntament planetes i poder formar una galàxia entre tots. Cada classe ha realitzat planetes amb materials i tècniques diferents.

Al final de la jornada hem pogut veure molts somriures, complicitat, treball en equip, cooperació,….molts dels valors que la nostra escola promou i que creiem que a través de l’art ens fa créixer a tots junts.

Esperem que l’any vinent sigui tant emocionant i que les famílies pugin gaudir amb tots nosaltres de l’escola, de l’art i de l’aprenentage!