Aquesta semana, a 4t hem fet un “Workcamp” a La Molina! Que, en què consisteix un “Workcamp”? Es tracta d’unes colònies en què les activitats que es porten a terme són en anglès. El nostre projecte de “Workcamp” era l’ “Stage Art”, la qual cosa vol dir que gran part de les activitats que hem dut a terme han estat relacionades amb la interpretació, la posada en escena i la realització d’un “Lipdub” com a producte final (que compartirem amb vosaltres properament).

Hem jugat, cantat, ballat, creat, ideat, compartit i, en definitiva, gaudit molt! Han estat uns dies que, no han servit tan sols per treballar i practicar anglès, sinó que hem fet grup i ens hem unit més entre nosaltres. Han estat tres dies i dues nits en què hem conviscut tots junts, fora de casa, des de l’hora de despertar-nos, passant per tots els àpats del dia, fins a l’hora d’anar a dormir (que, per cert, se’ns feia una mica tard per engrescar-nos i fer festeta!).

En definitiva, ha estat una experiència inoblidable que hem aprofitat tot el que hem pogut, que ens ha motivat molt i que ens ha ensenyat moltes coses. Us deixem algunes fotografies per fer-vos un petit tast d’alguns dels moments allà.