Per a celebrar l’arribada de la tardor, a cicle superior, hem fet un mural on hem intentat que aparareguin elements de la música i la dansa, que és el projecte d’aquest curs i de l’estació de l’any en la que ens trobem.

Ens hem basat en una fotografia artística de Igor Zenin, que es titula “Dancing Trees”, on hi trobem unes figures femenines dansant que són els troncs dels arbres i unes branques que van creixent des dels braços i del propi tronc.

A 5è i 6è ens hem fotografia dansant i després ens hem retallat. Un cop hem retallat totes les figures les hem col·locat sobre el mural per a formar els troncs dels arbres. Les branques les hem pintant amb pintura negra i el terra i les fulles caigudes les hem plasmat de forma abstracta, agafant unes esponges i mullant-les amb els colors típics de la tardor com són el marró, el groc, el taronja,…