Cada any, al matí de l’1 de gener es retransmet per al món sencer el tradicional concert d’any nou de Viena. Aquest any el nostre projecte  és la música i la dansa i no hem volgut desaprofitar l’ocasió per investigar, saber-ne més i transportar-nos d’alguna manera als salons de Viena.

Hem investigat sobre els diferents tipus d’orquestra així com els diferents elements relacionats amb elles com per exemple la seva estructura o els diferents instruments dels quals es compon. En els últims anys també hem pogut veure com s’ha enriquit el concert amb ballarins que dansen en directe pels salons del palau mentre sonen les peces musicals, això ens ha permès observar els moviments i vestuaris que s’utilitzen a aquest efecte.

Per recrear la música hem realitzat, utilitzant diferents materials i tècniques, alguns dels instruments que sonen en el concert. Hem pogut recrear una gran varietat d’instruments diferents, tant de percussió com de vent o corda. També hem penjat notes musicals que apareixen surant com una perfecta melodia.

La bellesa del moviment l’hem volgut representar amb dues siluetes que, en totes les seves dimensions, mostren diferents estils de dansa i ens transmeten diferents sensacions amb l’energia que desprenen. També hem representat la bellesa del vestuari que s’empra en la dansa clàssica mostrant-ho com si uns ballarins invisibles dansessin lleugers surant per l’aire.

si voleu veure més fotos cliqueu aquí.