Es tracta d’un projecte  promogut per Casa Àsia i que consisteix en formar parelles lingüístiques d’alumnes voluntaris que ensenyen, en aquest cas català, a un membre adult o jove de la seva família que vol aprendre.

Aquest projecte es diferencia d’altres en molts aspectes: primerament, tot i ser parelles lingüístiques totes ensenyen i aprenen al mateix temps en un mateix lloc i horari, té una noia que fa de coach del mateix país d’origen que les voluntàriesels propis fills i filles ensenyen als seu familiars, tenint els rols girats, interactuen entre elles compartint les seves experiències i veuen la coach com un model a seguir, ja que ella ja està acabant estudis universitaris. Per a les voluntàries i les seves mares participants, aquest espai de trobada no és només una classe de català, sinó un motiu per sortir de la seva rutina, reunir-se entre elles, (ja que les voluntàries són de cursos diferents i no totes les mares es coneixien abans d’iniciar el curs). És una oportunitat per conèixer aspectes socioculturals que les ajudaran a integrar-se millor en aquesta societat i a comprendre molt millor la vida estudiantil del seus fills i filles.

Les classes, són els dijous de 17.30 h a 18.30 h.