Per a celebrar Sant Jordi a l’escola, hem realitzat diferents actes durant tot el dia.

Pel matí, tot l’alumnat ens hem distribuit pels diferents espais i hem escoltat contes que els tutors i tutores han escollit. Després del pati hem llegit el conte que hem elaborat entre tots, cada curs ha escrit una part del conte i s’ha inventat els diferents personatges d’aquest.

Per la tarda, ha actuat al pati de l’escola el grup Chundarata, un grup de música tradicional aragonesa amb seu al Centre Aragonés de Barcelona. Aquest grup contribueix al manteniment i difusió de les músiques d’arrel en totes les seves manifestacions i realitza un treball de creació musical basat en aquesta tradició.

Un membre conegut d’aquest d’aquest grup, és Arturo, el percussionista i el conserge de l’escola. Gràcies a ell hem pogut ballar diferents danses tradicionals aragoneses, com el “ball del rogle”,…

Ha estat una jornada molt divertida i interessant que esperem poder repetir l’any vinent.