Aquest dimarts hem celebrat la festa de cloenda del projecte “La Música i la Dansa” al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

L’esdeveniment ha comptat amb les intervencions inicials del director, la cap d’estudis de l’escola i del cap d’àrea de mediació i programació cultural del MNAC.

Un cop fets els parlaments i la presentació de l’acte, ha començat la celebració que teniem preparada alumnes i mestres. L’acte ha anat estretament lligat amb diferents obres d’art que s’han treballat a classe durant tot aquest curs. A partir de l’obra escollida per cada grup, l’alumnat ha proposat la música que els suggeria, han creat uns passos i una coreografia, a més de pensar amb el vestuari o elements que podien acompanyar la seva dansa.

Totes aquestes danses han estat dinamitzades i han tingut com a referència a la coreògrafa Ariela Espinoza i dues mestres de l’escola, Carmen Magallanes i Araitz Garcia, que han realitzat una gran tasca per a la dinamització de l’esdeveniment.

Per a finalitzar, les famílies que estaven a la grada han sorprès a tots els assistents, ja que han realitzat un ball que portaven setmanes preparant i han engrescat a la resta de pares, mares,…a unir-se a la festa i gaudir del moment amb tots nosaltres.

Ha estat un dia de moltes emocions, de molt treball, de molts sentiments,….