Aquest any, els/les alumnes de 4t han decidit enfocar el seu projecte cap als videojocs, un món que els apassiona.

Per aquest motiu, després de fer una recerca molt extensa i amb la col·laboració de les artistes que aquest any ens acompanyen a l’Espai C, hem descobert que hi ha un artista català el qual a partir de les seves magnífiques il·lustracions ha creat un videojoc que s’estrenarà a finals d’aquest any.

Ens referim al Conrad Roset que, després de treballar per diferents marques de renom com ara Zara, Coca-cola o Disney, ha decidit transportar les seves obres al món virtual i ha ideat el videojoc “GRIS”.

 

 

 

 

 

Els/les alumnes de 4t s’han inspirat en la seva manera d’il·lustrar i estan realitzant les seves pròpies creacions a partir d’una fotografia d’ells/elles mateixos/es que aviat començaran a donar color amb aquarel·les tot seguint l’estil del Conrad Roset.

Estigueu connectats que us anirem mostrant tot el procés que fan els/les nostres petits/es artistes!