Aquest curs 2018-2019, el projecte de l’escola és el “joc” i per a la nostra instal·lació de nadal ens hem inspirat en el PAU SENSE TREVA.

Aquesta activitat es durà a terme entre el 27 de gener i el 5 desembre al Casinet d’hostafrancs i les Cotxeres de Sants. Els nens i les nens podran gaudir d’espectacles teatrals, tallers i altres activitats. Més d’una vintena d’entitats col·laboren amb el projecte.

A més a més, la recaptació de tots els espectacles es lliurarà a l’ONG Àfrica EDUSA, dedicada a projectes de cooperació en l’àmbit de la salut i l’educació en aquest continent.

Altres moments rellevants d’aquesta activitat seran la cercavila d’inici de les activitats de Cotxeres (dilluns 3 de gener al matí); la xocolatada popular, una petita mostra castellera i el correfoc (dimarts 4 de gener a la tarda)… i moltes altres propostes!!

A l’escola agafant com a punt de partida aquest projecte dedicat als infants del barri, hem realitzat la instal·lació de nadal. Cada curs ha volgut investigar, experimentar, treballar i aprofundir sobre un tema i el resultat final ens ha agradat molt, tot i que el més important per a nosaltres ha estat tot el procès que hem seguit d’investigació sobre allò que més ens interessava, com voliem realitzar la nostra creació i per quin motiu…

Els diferents cursos han reaitzat:

P3: pilotes

P4: una caseta

P5: slime

1r: un cotxe

2n: construccions de lego

3r: tirolines

4t: fubtbolin

5è: origami

6è: estels