Avui els alumnes de 6è hem anat a l’Hospital de Bellvitge per a entrevistar a la Susana Jiménez, Coordinadora de la Unitat de Joc Patològic de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Professora Associada de la Universitat de Barcelona.

Enguany el projecte de la nostra escola és EL JOC. Nosaltres, entre moltes altres coses, volem saber quines conseqüències pot tenir, tant a nivell físic com mental, el fet de dedicar-hi moltes hores. Alguns de nosaltres, diàriament, juguem a jocs de rol i d’estratègia on-line i per aquest motiu en volem saber les possibles conseqüències.

La Susana ha preparat un Power Point per explicar-nos coses molt interessants que giren al voltant del joc i de les addicions que pot comportar fer-ne abús.

A continuació li hem fet l’entrevista. Hem après molt perquè ha resolt tots els nostres dubtes i ara ja sabem que és molt important que siguem conscients del temps que dediquem al joc on-line, que és convenient pactar el temps de joc amb els nostres pares i que millor que no sigui una activitat diària.

També ha remarcat la importància de respectar les hores dels àpats i de descans i de passar estones amb la família, compartint activitats de lleure.

Els que més juguen, ha dit, són els nois d’entre 7-15 anys. Nosaltres estem dins d’aquesta franja i hem d’estar molt alerta.

Agraïm des d’aquí a la Susana i al personal del seu equip que ens han atès la seva professionalitat, el seu temps i l’atenció que molt generosament ens han dedicat!