Quantes coses podem treballar amb el nostre cotxe!

Ens hem adonat que la nostra creació artística que vam fer per la instal·lació de Nadal de l’Escola, està formada per diferents figures geomètriques planes. Aquestes mateixes figures hem après que poden tenir volum, és a dir, que les podem observar des de tots els costats; i d’aquestes se’n diuen figures tridimensionals.

Investigant una mica, hem conegut que hi havia una artista alemanya, que es deia Gertrude Goldscmidt, però el  seu nom artístic era GEGO, que amb un material molt senzill feia escultures que  es componien de línies, xarxes i malles gravitacionals que es trobaven amb el buit modelant estructures espacials que si les observaves també semblaven construccions amb figures en 3D.

Les seves creacions són tant boniques que va fer exposicions i s’han pogut veure en diferents museus de tot el món, com el MOMA (Museum of Modern Art) a Nova York o el MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona), aquí, a la nostra ciutat.

Hem volgut provar a fer les nostres pròpies figures tridimensionals amb material que tenim  al nostre abast (canyes i neteja-pipes) i tot això és el que hem construït.

Mireu!