La classe de primer, seguint amb la nostra recerca del projecte, hem trobat a la biblioteca de l’Escola molts llibres on el tema principal és el JOC. En un dels llibres hem trobat un joc, ELS COLORS DANSAIRES, que ens ha agradat molt i l’hem volgut fer a classe.

El joc tractava de pintar un quadre a partir de l’escolta d’unes melodies i així ho hem fet. Però basant-nos en un fet que va passar ja fa quasi 150 anys. La historia tracta de com el compositor rus Modest Mussorgski va composar unes cançons inspirades en deu quadres que va pintar el seu amic i arquitecte Viktor Hartmann.
Però nosaltres ho hem volgut fer a l’inrevés: crear els nostres quadres a partir de dues de les cançons de Mussorgski: El Viejo Castillo i El Mercado de Limoges.

Finalment, ens hem adonat que les dues composicions musicals són ben diferents. A veure si vosaltres també podeu percebre la diferència només mirant les nostres creacions.