L’Associació de Petanca de Sants ens ha vingut a visitar i ens ha ensenyat a la Comunitat de Grans a jugar a aquest esport poc conegut per a nosaltres.

Primer de tot, ens han explicat que es juga per equips amb unes boles metàl·liques i ens han mostrat vídeos de grans jugadors de petanca. La finalitat del joc és aconseguir arribar a 13 punts abans  que l’altre equip. Però… com aconseguim els punts? Molt senzill! Hem d’aconseguir col·locar les màximes boles a tocar del bolig (la bola més petita). L’equip que més boles apropi a l’objectiu es suma els punts.

Després d’ensenyar-nos com jugar i les regles d’aquest esport, ens hem dirigit cap al Parc de l’Espanya Industrial. Allà, ens hem dividit en petits grups i hem fet unes partides de petanca.

Ha sigut molt divertit i ens ho hem passat d’allò més bé!