Setmana passada,
Setmana esbojarrada!

Acabem de celebrar el Carnestoltes i no vam parar de fer activitats.
Decorant les aules i els passadissos, fent-nos màscares de guix, rebent a les Ambaixadores de Sa Majestat el Rei Carnestoltes.
De dimarts a divendres, havíem de seguir les consignes que els nostres companys i companyes de cinquè van preparar: un dia ben despistats havíem d’arribar, l’altre amb un pentinat ben diferent o estrafolari, un altre amb el pijama de casa ens vam atrevir a entrar a l’escola… i l’últim dia, el divendres: TOTS I TOTES disfressats/des del que volguéssim i a la tarda festa grossa amb la Rua i la xocolatada amb les famílies al pati de l’escola.
I no us ho perdeu, que les nostres mestres també van venir disfressades….

Si voleu veure tot el que us hem explicat,

cliqueu en aquest enllaç que us quedareu al•lucinats!