Un curs més, l’alumnat de 4t hem tingut la sort de fer una sortida a l’hort de la Seu de l’Ajuntament de Sants-Montjuïc! A l’escola, el grup de 4t som els encarregats de l’hort de l’escola, a partir de la metodologia AICLE, en llengua anglesa. Per aquest motiu, el nostre interès en conèixer horts diferents al nostre, és encara més gran i, és per això que l’Ajuntament de Sants-Montjuïc ens ha convidat a visitar-lo i a participar d’ell per segon curs consecutiu.

Estem molt contents perquè hem aprofitat molt la sortida. L’hort, és treballat per algunes persones que formen part de la Fundació Joia i, a partir de preguntes que nosaltres havíem preparat per pregunta’ls-hi, ens han explicat molt bé el funcionament d’aquest peculiar hort hidropònic. A part d’això, també hem fet un joc de reconeixement de plantes, hem fet collita d’enciams, hem preparat les tomaqueres perquè creixin bé i hem portat la collita al menjador social Can Pedró, ubicat al barri. Al menjador social, també ens han permès visitar les seves instal·lacions i ens han explicat el seu funcionament i objectiu.

Estem molt agraïts per la oportunitat que se’ns ha brindat: Gràcies personal de l’Ajuntament de Sants-Montjuïc, de la Fundació Joia i del menjador social Can Pedró! Ha estat una estona entretinguda, interessant, il·lusionant i molt profitosa!