Carnestoltes, que visqui la disbauxa!

El rei Carnestoltes va arribar a l’escola i seguint les seves consignes ens van veure portant el cap estrafolari, anant a classe amb pijama, portant la roba del revés o fins i tot fent-ho tot a la vegada!

Aprofitant aquesta setmana de disbauxa unes quantes famílies ens vam unir a la rua infantil del nostre barri i partint del tema anual de l’escola, que aquest any és el joc,  ens vàrem disfressar de fitxes de dominó. Va ser un retrobament entre les famílies en un ambient diferent al de l’escola, ens ho vam passar molt bé i esperem repetir l’any vinent!

Festa d’Hivern

Ja és el segon any que abans de les vacances de Nadal trobem una tarda per reunir-nos les famílies de l’escola i passar una bona estona junts. Aquest any hem gaudit d’un bon berenar i d’activitats de circ dinamitzades pel Circ de jocs que van fer les delícies de petits i grans.

Vam gaudir del joc lliure, de les activitats de circ, dels jocs de tota la vida amb tota la comunitat de l’escola. Aquesta festa és un moment ideal tant pel retrobament de les famílies com també per poder conèixer noves famílies, sobretot les que han entrat noves a l’escola!