1 07, 2016

Què portem de nou després de l’experiència del Projecte Tàndem

El claustre de mestres hem dialogat pintant amb els paisatges d’altres companys, per observar la transformació que es va iniciar amb el projecte ara fa 3 anys, a partir del quadre del tàndem de Ramon Casas. Es tracta de detectar el que portem de nou a la motxilla després de passar per l’experiència del projecte.
L’estat […]

16 06, 2016

Cloenda Projecte Tàndem

Aquest dimecres 15 de Juny ha tingut lloc la festa de cloenda del projecte Tàndem que ha unit aquests darrers anys l’escola Miquel Bleach, el MNAC i la Fundació Catalunya la Pedrera.
La festa ha començat amb un recorregut des de l’escola fins al museu, que simbolitza el camí que hem fet durant els 3 […]

16 06, 2016

Artefacte de cicle mitjà

3r i 4t hem preparat un artefacte per a la festa de cloenda del projecte Tàndem. Ens hem inspirat en una artista que es diu Ludovica Gioscia i que treballa amb la tècnica del decollage, és a dir, pegar paper per després arrencar-lo, deixant entreveure les diferents capes que s’han pegat.
Nosaltres hem agafat 9 caixes […]

15 06, 2016

Artefacte de cicle superior

Els alumnes de 5è i 6è hem creat un artefacte per la festa de cloenda del projecte Tàndem. Ens hem inspirat en el Bestiari del romànic, en el tema del projecte del curs passat “la cuina” (el cap) i en l’esport (el cos), el projecte de recerca d’aquest curs.
L’artefacte consisteix en una capsa gran […]

13 06, 2016

Festa de cloenda del projecte Tàndem!!!!

Esteu tots invitats a la festa final! No hi falteu!!

13 06, 2016

La revista Creixem amb l’art 15-16!!!

Ja tenim aquí la revista d’aquest curs, on veureu el projecte d’aquest any, “l’Esport i els Jocs Olímpics” i tot el que hem realitzat i treballat a les aules.

8 06, 2016

Artefacte de festa de 2n

Ja tenim els nostres artefactes a punt per la festa del Projecte Tàndem!

A la classe de 2n hem treballat molt i molt: Estem molt orgullososdel resultat aconseguit!

Vam triar el POP ART com a referent perquè els colors són molt alegres.

 

 

 

 

 

6 06, 2016

Visita a Tarragona!

Els alumnes de cicle superior hem anat de sortida de final de curs a Tarragona! Hem visitat el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i em conegut el circ i l‘amfiteatre romà.

Al museu hem pogut crear una maqueta de com seria una ciutat romana, amb els seus dos carrers principals (cardo i decumanum maximus), […]

29 05, 2016

Nendo Dango a l’escola!!!

Aquesta darrera setmana hem convocat a les famílies a l’escola, per  fer-los partícips de la festa final del projecte Tàndem, que tindrà lloc al MNAC el proper dia 15 de juny.
A les aules s’ha explicat el que ha estat per a tots els alumnes i mestres aquests  3 anys de projecte Tàndem acompanyats del […]

19 05, 2016

4t fa escultures de filferro!

Aquesta setmana hem pogut acabar les nostres escultures de filferro.
Per fer aquestes creacions hem seguit els passos següents:
1- Un company o companya ha fet de model i hem dibuixat un esbós  d’aquest o aquesta practicant un esport que hem escollit prèviament.
2- Hem realitzat les primeres proves amb filferro sense tallar-lo i tenint cura de […]