19 03, 2017

Festa “Moments en família”

Aquesta setmana passada a l’escola hem celebrat la festa de “Moments en família”. Ha estat un dia molt especial ja que hem pogut explicar als nostres familiars tot el que hem realitzat des de l’inici de curs fins ara en el projecte d’aquest curs, l’Univers. Després de compartir tota la nostra investigació i les […]

14 03, 2017

3r surt al Cosmocaixa!

Els alumnes de 3r hem anat al Cosmocaixa juntament als nostres companys de Cicle Inicial i, allà, hem dut a terme diferents tasques interessants!

El motiu principal que ens ha portat a fer aquesta sortida ha estat la oportunitat que ens van donar d’entrevistar a Jordi Aloy, expert en astronomia! A classe, havíem preparat preguntes […]

10 03, 2017

Moments en família de 1r

Gran èxit de participació de les famílies de 1r curs en el projecte comunitari “Moments en Família”.

Vam explicar la nostra investigació sobre de L’Univers a pares, mares, germans, avis… i vam acabar les obres creatives del projecte de la  façana de l’escola.

 

 

 

 

7 03, 2017

Invitació a la festa “Moments en família”

Amb aquesta invitació us volem animar a acompanyar-nos la tarda del dijous, 9 de març a la festa “Moments en família”.

Els vostres fills i filles us explicaran les investigacions sobre l’Univers que estan portant a terme a les aules. També, aprofitarem per crear junts elements artístics dissenyats per l’alumnat i decorar, després, la façana […]

1 03, 2017

Triem la nostra galàxia

A primer ja hem decidit quina será la Galàxia que representarem a la façana de l’escola, pel nostre Univers! Cadascú de nosaltres va crear un disseny de galàxia i després vam realitzar una votació. Ha estat difícil triar, però amb les votacions ho hem tingut clar.

  

 

 

 

14 02, 2017

Radioescola entrevista a Pilar Ugidos

El programa Radioescola emès per Sants 3 Ràdio, entrevista la Pilar Ugidos, directora de l’escola Miquel Bleach. S’interessen pel projecte Tàndem i com aquest ha influit en l’alumnat i en el seu procés d’aprenentatge.

Aquí teniu l’entrevista.

14 02, 2017

3 anys de Tàndem

Al blog del Museu Nacional d’Art de Catalunya, podreu veure un article molt interessant escrit per l’Esther Fuertes que resumeix aquests tres anys de Tàndem, que han unit l’escola i el museu per una educació innovadora.

Mireu l’Article!

14 02, 2017

Formació del claustre al MNAC

Art per entendre el món!

Aquesta tarda tots els mestres i les mestres de l’escola hem anat al Museu Nacional d’Art de Catalunya per seguir amb la nostra formació i seguir aprenent.

A la fotografia podeu veure com estem realitzant un VTS de l’obra “El somni” de Joan Brull. A partir d’aquesta obra i de tot el […]

12 02, 2017

Creant amb fang

Les TORTUGUES estem investigant com s’han fet els cràters a la Lluna.

Per això, vam veure a l’obra del Miquel Barceló i del Josef Nadj  “Paso doble” com transformaven el fang:  feien cops amb el seu cos i amb alguns estris igual que fan els asteroides quan xoquen amb la Lluna.

Inspirats en aquesta acció, nosaltres […]

6 02, 2017

Cerca d’informació a 1r

Aprofondint en el coneixement de l’Univers, la classe de primer iniciem la cerca d’informació del nostre projecte “Galàxies”.
Hem començat cercant les “paraules clau” amb llibres de coneixements.
Després, ho hem compartit amb la resta de companys i companyes.

  

Un altre dia, vam completar la cerca veient pàgines d’imatges i vídeos en internet.