27 09, 2016

Equip directiu del Projecte Tàndem

Aquest és l’equip directiu del Projecte Tàndem. Estem molt orgullosos de comptar amb representants d’alumnes de tots els cursos de primària. Les reunions són setmanals i és el lloc on prenem les primeres decisions.
Cada curs de primària aporta un representant que és el portaveu de tots els companys i companyes de la seva classe. […]

22 09, 2016

Festa de Cloenda del Projecte Tàndem

Ja tenim aquí el vídeo de la Festa de Cloenda del curs 2015-2016.
És un resum de l’esdeveniment que es va iniciar a l’escola, va continuar pels carrers del barri i va tenir els seus moments més emotius a la sal oval del MNAC.
Aquest recorregut ha estat possible gràcies a la Fundació Catalunya la Pedrera […]

15 09, 2016

Cicle mitjà comencem el projecte univers!

Els alumnes del cicle mitjà hem fet un visionat d’imatges sobre l’univers, acompanyades amb l’audició de la “Simfonia del nou món” de A. Dvorak.
A partir d’aquí ens hem preguntat: “Què sabem nosaltres sobre aquest tema?” Ha estat una sessió interessant ja que han sorgit moltes aportacions, alguns termes nous i… moltes preguntes! Això tot […]

8 09, 2016

Visita al Parc Astronòmic Montsec

Aquest dijous tot el claustre ens hem desplaçat fins a Àger, on es troba el Parc Astronòmic Montsec. Allí trobem dues instal·lacions: el Centre Observatori de l’Univers (C.O.U) i  l’Observatori Astronòmic del Montsec (O.A.d.M.).
La nostra visita s’ha dividit en dues parts:
La primera part, és l’espai d’observació del Centre d’Observació de l’Univers on hem pogut […]

6 09, 2016

Nou curs, nou projecte: L’Univers

Avui l’equip de mestres ens hem traslladat al Museu Nacional d’Art de Catalunya per investigar que diu l’art sobre el tema de recerca que han triat els nostres alumnes per aquest curs: L’Univers.
Al MNAC hem fet una activitat d’ampliació i posada en comú de coneixements relacionats amb el nou projecte que de ben segur […]

1 07, 2016

Què portem de nou després de l’experiència del Projecte Tàndem

El claustre de mestres hem dialogat pintant amb els paisatges d’altres companys, per observar la transformació que es va iniciar amb el projecte ara fa 3 anys, a partir del quadre del tàndem de Ramon Casas. Es tracta de detectar el que portem de nou a la motxilla després de passar per l’experiència del projecte.
L’estat […]

16 06, 2016

Cloenda Projecte Tàndem

Aquest dimecres 15 de Juny ha tingut lloc la festa de cloenda del projecte Tàndem que ha unit aquests darrers anys l’escola Miquel Bleach, el MNAC i la Fundació Catalunya la Pedrera.
La festa ha començat amb un recorregut des de l’escola fins al museu, que simbolitza el camí que hem fet durant els 3 […]

16 06, 2016

Artefacte de cicle mitjà

3r i 4t hem preparat un artefacte per a la festa de cloenda del projecte Tàndem. Ens hem inspirat en una artista que es diu Ludovica Gioscia i que treballa amb la tècnica del decollage, és a dir, pegar paper per després arrencar-lo, deixant entreveure les diferents capes que s’han pegat.
Nosaltres hem agafat 9 caixes […]

15 06, 2016

Artefacte de cicle superior

Els alumnes de 5è i 6è hem creat un artefacte per la festa de cloenda del projecte Tàndem. Ens hem inspirat en el Bestiari del romànic, en el tema del projecte del curs passat “la cuina” (el cap) i en l’esport (el cos), el projecte de recerca d’aquest curs.
L’artefacte consisteix en una capsa gran […]

13 06, 2016

Festa de cloenda del projecte Tàndem!!!!

Esteu tots invitats a la festa final! No hi falteu!!