19 10, 2016

Mural del “Projecte Univers” del cicle mitjà

Al cicle mitjà hem fet un mural sobre el “Projecte Univers” per ambientar el passadís.

Hem emprat ceres , colors i retoladors i hem dibuixat les coses de l’univers que ens han interessat.

16 10, 2016

Com imaginem l’Univers?

A cicle Superior ens hem plantejat una pregunta “com imagino l’Univers?”. Ens hem deixat una estona per pensar i reflexionar, tot veient al mig de l’aula tots els materials disponibles per dur a terme la nostra creació artística. Després de donar-li voltes ho hem anotat i hem compartit amb la resta de companys i […]

13 10, 2016

Què sabem ? Què no sabem? De què dubtem?

Al cicle mitjà dins del projecte “L’Univers” hem començat a clarificar els coneixements sobre el tema.

També hem trobat les primeres preguntes que ens fem. Tot això ho hem de discutir i ampliar

per seguir la recerca del projecte.

12 10, 2016

Els coneixements previs de cicle superior

Aquesta setmana les classes de 5è i 6è hem presentat un mural al passadís de l’escola amb alguns dels coneixements previs que han sorgit a l’aula.
Cada alumne ha realitzat de forma individual una reflexió i ha escrit tot el que sabia sobre l’Univers. Un cop anotat, s’ha treballat en petits grups per poder posar […]

27 09, 2016

Equip directiu del Projecte Tàndem

Aquest és l’equip directiu del Projecte Tàndem. Estem molt orgullosos de comptar amb representants d’alumnes de tots els cursos de primària. Les reunions són setmanals i és el lloc on prenem les primeres decisions.
Cada curs de primària aporta un representant que és el portaveu de tots els companys i companyes de la seva classe. […]

22 09, 2016

Festa de Cloenda del Projecte Tàndem

Ja tenim aquí el vídeo de la Festa de Cloenda del curs 2015-2016.
És un resum de l’esdeveniment que es va iniciar a l’escola, va continuar pels carrers del barri i va tenir els seus moments més emotius a la sal oval del MNAC.
Aquest recorregut ha estat possible gràcies a la Fundació Catalunya la Pedrera […]

15 09, 2016

Cicle mitjà comencem el projecte univers!

Els alumnes del cicle mitjà hem fet un visionat d’imatges sobre l’univers, acompanyades amb l’audició de la “Simfonia del nou món” de A. Dvorak.
A partir d’aquí ens hem preguntat: “Què sabem nosaltres sobre aquest tema?” Ha estat una sessió interessant ja que han sorgit moltes aportacions, alguns termes nous i… moltes preguntes! Això tot […]

13 09, 2016

A què ens recorda?

Aquesta setmana el cicle superior hem realitzat una activitat a la Biblioteca on hem escoltat diferents sons de l’Univers.
Hem agafat antifaços i ens hem tapat els ulls, per a estar molt més atents i concentrats en poder escoltar i percebre els diferents estímuls auditius referents a l’espai.
Un cop ens hem destapat els ulls, entre […]

8 09, 2016

Visita al Parc Astronòmic Montsec

Aquest dijous tot el claustre ens hem desplaçat fins a Àger, on es troba el Parc Astronòmic Montsec. Allí trobem dues instal·lacions: el Centre Observatori de l’Univers (C.O.U) i  l’Observatori Astronòmic del Montsec (O.A.d.M.).
La nostra visita s’ha dividit en dues parts:
La primera part, és l’espai d’observació del Centre d’Observació de l’Univers on hem pogut […]

6 09, 2016

Nou curs, nou projecte: L’Univers

Avui l’equip de mestres ens hem traslladat al Museu Nacional d’Art de Catalunya per investigar que diu l’art sobre el tema de recerca que han triat els nostres alumnes per aquest curs: L’Univers.
Al MNAC hem fet una activitat d’ampliació i posada en comú de coneixements relacionats amb el nou projecte que de ben segur […]