Festa de Cloenda del Projecte Tàndem

Ja tenim aquí el vídeo de la Festa de Cloenda del curs 2015-2016.
És un resum de l’esdeveniment que es va iniciar a l’escola, va continuar pels carrers del barri i va tenir els seus moments més emotius a la sal oval del MNAC.
Aquest recorregut ha estat possible gràcies a la Fundació Catalunya la Pedrera […]

Què portem de nou després de l’experiència del Projecte Tàndem

El claustre de mestres hem dialogat pintant amb els paisatges d’altres companys, per observar la transformació que es va iniciar amb el projecte ara fa 3 anys, a partir del quadre del tàndem de Ramon Casas. Es tracta de detectar el que portem de nou a la motxilla després de passar per l’experiència del projecte.
L’estat […]

Cloenda Projecte Tàndem

Aquest dimecres 15 de Juny ha tingut lloc la festa de cloenda del projecte Tàndem que ha unit aquests darrers anys l’escola Miquel Bleach, el MNAC i la Fundació Catalunya la Pedrera.
La festa ha començat amb un recorregut des de l’escola fins al museu, que simbolitza el camí que hem fet durant els 3 […]

Festa de cloenda del projecte Tàndem!!!!

Esteu tots invitats a la festa final! No hi falteu!!

La revista Creixem amb l’art 15-16!!!

Ja tenim aquí la revista d’aquest curs, on veureu el projecte d’aquest any, “l’Esport i els Jocs Olímpics” i tot el que hem realitzat i treballat a les aules.

Artefacte de festa de 2n

Ja tenim els nostres artefactes a punt per la festa del Projecte Tàndem!

A la classe de 2n hem treballat molt i molt: Estem molt orgullososdel resultat aconseguit!

Vam triar el POP ART com a referent perquè els colors són molt alegres.

 

 

 

 

 

Nendo Dango a l’escola!!!

Aquesta darrera setmana hem convocat a les famílies a l’escola, per  fer-los partícips de la festa final del projecte Tàndem, que tindrà lloc al MNAC el proper dia 15 de juny.
A les aules s’ha explicat el que ha estat per a tots els alumnes i mestres aquests  3 anys de projecte Tàndem acompanyats del […]

4t fa escultures de filferro!

Aquesta setmana hem pogut acabar les nostres escultures de filferro.
Per fer aquestes creacions hem seguit els passos següents:
1- Un company o companya ha fet de model i hem dibuixat un esbós  d’aquest o aquesta practicant un esport que hem escollit prèviament.
2- Hem realitzat les primeres proves amb filferro sense tallar-lo i tenint cura de […]

Cicle Superior visita el MUHBA!

Cicle Superior hem visitat el Museu d’Història de Barcelona per descobrir l’antiga Barcino i quin tipus de cases construien i habitaven els romans. El recorregut va començar a dins del museu on vam poder descubrir com estava organitzada la societat de la ciutat. Els rics, els patricis, vivien en les domus, grans cases amb moltes habitacions i […]

Formació del claustre al MNAC!!!

L’equip de mestres de l’escola preparem al MNAC  la celebració  del tancament del projecte Tàndem.
Al llarg d’aquests últims 3 anys, l’escola Miquel Bleach, el MNAC i la Fundació Catalunya-La Pedrera hem recorregut un camí junts que ha fusionat l’art i l’aprenentatge. El projecte Tàndem, per una banda, ens ha facilitat un procés de canvi metodològic […]