Els alumnes de 5è i 6è hem creat un artefacte per la festa de cloenda del projecte Tàndem. Ens hem inspirat en el Bestiari del romànic, en el tema del projecte del curs passat “la cuina” (el cap) i en l’esport (el cos), el projecte de recerca d’aquest curs.

L’artefacte consisteix en una capsa gran que fa de cap i una gran tela blanca de 8 metres. El cap està pintat de blanc i decorat amb els plats del projecte “cuines” del curs passat. La cara està decorada amb dos gots de plàstic que fan d’ulls, dos gots de cava que fan d’orelles i a la boca li hem posat ganivets i forquilles imitant les dents del nostre gran drac.

La tela que fa de cos s’aguanta i té moviment gràcies als paraigues que estan amagats. Està decorada amb les anelles olímpiques, hem pintat uns grans ulls negres que tot ho veuen, i a la part inferior hem enganxat moltes tires de paper de seda amb missatges referents als tres anys de projecte Tàndem. El coll del nostre drac està decorat amb grans boles vermelles de paper de seda.

També hem fet unes pancartes decorades amb un cors i amb la paraula “estima” en molts idiomes. I unes altres amb les paraules “Museu Nacional d’Art de Catalunya” i “Escola Miquel Bleach”.