“Menú de festa”, un projecte transversal que relaciona les festes tradicionals de les cultures de l’escola amb el menjar i l’art 

S’apropen les festes de Nadal. A la nostra escola on convivim nens i nenes de tantes cultures diferents tenim al calendari dels messos d’hivern també d’altres celebracions.
Hem decidit investigar sobre que mengem per Nadal a Catalunya i sobre els  plats més típics de les festes de l’hivern a les diferents cultures d’on venim.
Amb el resultat de la nostra recerca hem elaborat un menú de festa amb plats d’arreu del món. A les estovalles gegants del vestíbul de l’escola podreu trobar les nostres creacions : els aperitius de la  cuina de primer, els entrants preparats pels cuiners i cuineres de P4 i P5 i 3er, els segons plats boníssims de cicle mitjà i els super postres de cicle superior i segon curs. Ah i no ens oblidem dels raïms de la sort dels cuiners de P3!! Si voleu venir al nostre banquet hi esteu convidats!!!