L’alumnat de 6è hem realitat un VTS de l’obra de Darío de Regoyos, “La festa Basca”. El VTS ens ha servit de punt de partida per a l’activitat de motivació. Aquesta ha estat la següent:

Ens hem posat per grups i hem pensat com voldríem que fos la nostra festa. Un cop hem fet la pluja d’idees i hem parlat sobre el tema, ho hem escrit en una fitxa per tenir clar totes les característiques de la nostra obra.

Hem dissenyat la nostra festa, pensant el tipus de música que volíem, quin tipus d’agrupació musical, quins instruments, si hi havia públic, quin espai utilitzàvem,….

Amb el disseny acabat, ens hem fotografiat a nosaltres mateixos per ser els protagonistes de la creació artística. Ens hem fet fotos com si balléssim i tocant els instruments que teniem pensats, però sense aquests. Els instruments els hem dibuixat després per afegir-los a les nostres siluetes retallades.

Amb el disseny pensat, les fotografies fetes i retallades, hem començat la composició de la nostra festa i aquest ha estat el resultat!