Projectes transversals

Aquests projectes impliquen a tota l’escola. En aquests projectes conflueixen aspectes concrets de les recerques d’aula com en el projecte artístic de nadal  però en d’altres  casos defineixen línies de treball i de millora que impliquen directament al professorat.

Es concreten en els següents:

Menú de festa:  Curs 2014-2015

Vam decidir investigar sobre el que mengem per Nadal a Cataluyna i sobre els plats més típics de les festes del l’hivern a les cultures de procedència dels nens i les nenes de l’escola. També vàrem veure les diferents maneres com l’art ha representat els àpats festius i amb el resultat de la nostra recerca varem elaborar un menú de festa que incloïa plats d’arreu del món. 

Vam recrear aquest menú en unes estovalles gegants on cada cicle va apotar aquells plats que s’ajustaven al seu àmbit de recerca. Els nens i nenes d’infantil, que estaven treballant les fruites i verdures de l’hort van elaborar amanides, cremes de verdures i fins el raïm de cap d’any. Els del cicle inicial, va fer aperitius, tant dolços amb salats. Els alumnes de cicle mitjà, van elaborar els plats principals, i els del cicle superior van posar els pastissos, els dolços i les postres.

Com veieu, ens ha quedat un menú de festa multicultural d’allò més apetitós!

      Menú de festa. Plats elaborats pels nens i nenes de l’escola